La Safor

Els carrers de Miramar mostren part del seu entramat antic de traçat irregular que ocupa les places de l’Església, del Trapig i Raconet i els carrers Major i Abadia. L’edifici més emblemàtic és l’Església de Sant Andreu, bastida en el s. XVIII en estil barroc, damunt l’originaria de 1535.

Com arribar
EN AUTOBÚS: està comunicat amb Gandia a través d’una línia de autobusos, amb eixida des de la mateixa estació de RENFE. Aquesta línia presta servei tant al nucli del poble com a la platja de Miramar. A més, una línia d’autobús comunica la platja de Miramar amb Madrid durant tot l’any. PER CARRETERA: El terme municipal de Miramar està travessat per la CV-670, també anomenada carretera de les platges del sud de la Safor. Des de l’autopista AP-7 també es pot arribar fàcilment a Miramar, des de les eixides Gandia-Xeresa o Oliva, aquesta última més propera.
Nre. d'habitants
2.609
Telèfon
962819101
Moros i Cristians en agost del 5 al 13. Festes en honor a Sant Andreu, Sants de la Pedra, Mare de Déu del Carme, Crist, Mare de Déu del Rosari. La Fira de Sant Andreu se celebra a finals de novembre.

Aquesta població manté lligams estrets amb la família Borja i el conreu de la canyamel. A un kilòmetre del nucli urbà es troba la seua platja que disposa de tots els serveis per a dotar-la de la màxima qualitat.

El seu passeig marítim es converteix en el centre de l’activitat lúdica, a la temporada d’estiu, concentrant concerts, projeccions de cinema, esports i altres entreteniments per a tot tipus de visitants.

Gentilici: miramarina, miramarí

Oficina de Turisme – Miramar: Avinguda de la Mediterrània s/n.(962802165) [email protected]

Recursos naturals:

  • Platja de Miramar