La Safor

Enclavat en la Vall del Vernissa Castellonet de la Conquesta ens ofereix l’oportunitat de realitzar diferents rutes, tant a peu com amb la bicicleta.

Com arribar
Castellonet de la Conquesta és a poc més d’1 km de l’Autovia del Morquí (CV-60) via de comunicació de primer ordre que permet enllaçar al seu torn amb l’AP7 i amb l’Autovia d’Alcoi encara que els enllaços amb aquestes vies de comunicació no es realitzen encara per autovia.
Nre. d'habitants
141
Telèfon
962887028 656863091
Festes majors en honor de Sant Jaume I el Crist de l'empar, se celebren els dies 21 i 22 de Juliol, amb multitud de celebrations festives i religioses.

Totes les rutes estan ben senyalitzades i repletes de fonts naturals que confereixen un gran atractiu per als excursionistes.

Però aquest poble, a més, ens regala l’oportunitat de retornar al passat i entrar per davall del seu arc romà, com han fet centenars de generacions al llarg de la seua història. La segona porta, la d’Albacar d’origen àrab, es troba al costat del safareig municipal a la part baixa del poble.

Entre altres atractius Castellonet de la Conquesta suma també el Palau dels Almúnia, edifici del s. XVII, i l’Almàssera que hui en dia és un restaurant

Gentilici: Castellonetina, castellonetí

Recursos naturals:

  • Serra d’Ador o de la Cuta
  • Vall de Vernissa
  • Font del Amortadell
  • Font de la Cuta